Het team achter bergsporter.com

Bergsporter.com is dé bestemming voor bergsportliefhebbers die op zoek zijn naar praktische informatie en inspiratie voor hun avonturen. Het platform biedt een schat aan informatie en tips voor het plannen van bergsportreizen en het verkennen van verschillende berggebieden wereldwijd. Van reisroutes tot essentiële uitrusting, de website voorziet je van informatie voor zowel beginnende als ervaren bergbeklimmers.

Heb je een mooie beklimming voltooid en wil je jouw ervaring delen in een blog? We zouden het geweldig vinden om dit op onze website te plaatsen. Ook als je handige tips hebt over uitrusting of een agenda-item dat interessant kan zijn voor bergsporters, horen we dat graag. Stuur ons jouw verhaal via het contactformulier, en we zorgen ervoor dat het geplaatst wordt.

Joost Jansen

Joost is bergsporter.com in 2013 gestart, in die tijd is de website flink gegroeid. Van kleine website, tot nu een grote database aan informatie. Joost heeft al vele bergen beklommen, zoals de Großglockner in Oostenrijk, de Toubkal in Marokko en is hij bij het basecamp van de Mount Everest geweest. Neem contact met mij op.

Dempsey

Dempsey heeft al vele bergen beklommen en schrijft boeken onder de naam dagboekvaneenavonturier.com. Voor bergsporter heeft hij al meerdere blogs geschreven, bijvoorbeeld over zijn Mont Blanc beklimming.

Ook dank aan

Timo

Cyril

Benjamin