Vakantiebeurs bijzondere reizen in Amsterdam en Nijmegen

De Nederlander reist weer! Berggorilla’s en sneeuwluipaarden meest in trek. Na een stop van bijna 3 jaar (maart 2020 t/m maart 2023) durft de Nederlander weer verre reizen te maken.

Vakantiebeurs bijzondere reizen op 7 en 8 januari Amsterdam en op 21 en 22 januari in Nijmegen
De ‘vakantiebeurs bijzondere reizen’ in Amsterdam en Nijmegen is hét platform waar het exotische reisgedrag van nederlanders zichtbaar wordt. Was afgelopen zomer nog een huisje in zeeland afdoende om de opgelopen stress te verlichten, sinds de herfst wordt ook weer veel Azië en Afrika geboekt.

In Amsterdam Beurs van Berlage vindt op 7 en 8 januari de tiende vakantiebeurs bijzondere reizen plaats, in Nijmegen op 21 en 22 januari

Nieuwe bestemmingen
Nepal (trekking) en Oeganda (gorillasafari’s) zijn koplopers qua stands. Het is allemaal nog voorzichtig, China en Noord Korea, net als Iran, traditionele bestemmingen voor moedige reizigers zijn nog absoluut onmogelijk. Het reizen door vreemde landen is meer dan een vakantie, het relativeert de eigen opvattingen zeer en draagt bij aan een meer tolerante samenleving. Op de vakantiebeurs bijzondere reizen presenteren ca. 150 organisaties actieve maatwerkreizen: van duur tot goedkoop. Het criterium voor deelname is de originaliteit van de reis, niet de prijs. Tussen bergwandelen in Armenië en een privésafari per helikopter door 6 landen zit een groot prijsverschil. Beide reizen kunnen mensen gelukkig maken en beide reizen vindt u op ‘de beurs bijzondere reizen’.

Bekijk ook: vakantiebeursamsterdam.nl en vakantiebeursnijmegen.nl.
Ingestuurd door: Uitgeverij Byblos

Uitgelichte reis