Trail & Hike event: 21 en 22 mei 2022

Op 21 & 22 mei zal Landgoed Zonheuvel in Doorn het toneel zijn van het nieuwe Trail & Hike event, een samenwerking tussen Trailrunning Europe en de NKBV. Een actief outdoor evenement voor trailrunners en bergsportliefhebbers, met mooie routes, inspirerende lezingen van o.a. Tim Voors, leerzame workshops, materiaaltests en bergen vakantie inspiratie.

Nieuw outdoor evenement voor trailrunners en bergsportliefhebbers in Doorn
Het Trail & Hike event is te gast op Landgoed Zonheuvel in Doorn, een prachtige locatie midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De ideale plek voor een outdoor evenement als deze. Rondom het landgoed zijn veel mooie bestaande trail- en wandelroutes waar bezoekers hun favoriete sport kunnen uitoefenen. Daarnaast valt er op het landgoed nog meer te beleven. Zo staan er inspirerende lezingen van o.a. Tim Voors, Olivia Jane Wood en Shanna Bussink op het programma. Bezoekers kunnen hun kennis bijspijkeren tijdens workshops over de juiste voorbereiding, trainingsschema’s, fit de bergen in, tochten plannen, veiligheid en nog veel meer. Er valt een heleboel inspiratie voor de volgende vakantiebestemming op te doen. Bergbestemmingen vertellen alles over de berggebieden, nieuwe trails en de mooiste reizen. Verder kan het allernieuwste materiaal ter plekke getest en gekocht worden en gezellige foodtrucks maken het evenement compleet.

Bereikbaarheid
Landgoed Zonheuvel is met het openbaar vervoer prima te bereiken. Vanaf NS station Maarn zijn er een mooie wandelroutes van ca. 3 km richting de ingang van het landgoed. Een mooie gelegenheid om alvast in de stemming te komen en te genieten van de prachtige omgeving.

Toegang
Het evenement biedt plek voor 2.000 bezoekers per dag op vertoon van een geldig toegangsbewijs. Deze kan via www.trail-events.eu online besteld worden, waarbij NKBV-leden 50% korting op de entreeprijs krijgen (kortingscode: NKBV_LID). Als bewijs zal bij de entree om de NKBV-ledenpas worden gevraagd.

Samenwerking
Het Trail & Hike event is een samenwerking tussen Trailrunning Europe en de NKBV. Dit evenement wordt als alternatief voor de Bergsportdag georganiseerd. Volgend jaar op 5 februari organiseert de NKBV weer de Bergsportdag in het NBC in Nieuwegein.

Ingestuurd door: NKBV

Uitgelichte reis