Teaser European Outdoor Film Tour 18/19

We hebben jullie lang genoeg laten wachten: de officiële teaser van de European Outdoor Film Tour 18/19 (E.O.F.T.) is klaar en geeft je een voorproefje van wat je in de nieuwe tour allemaal kunt verwachten. Vier dit hoogtepunt samen met ons, ga er maar eens gemakkelijk voor zitten en laat je door onze teaser ‘ontvoeren’ naar een andere wereld.

European Outdoor Film Tour
Sinds haar oprichting in 2001 vertoont de European Outdoor Film Tour bijzondere documentaires op het gebied van outdoor en avontuur & reizen. Ook in dit jaar hebben we met hart en ziel een even veelzijdig als spannend filmprogramma voor alle buitenliefhebbers samengesteld. Van paragliden via de indrukwekkende Broad Peak en spectaculaire mountainbike-action in het hoge noorden naar een beetje wonderlijke maar aimabele Fransman met kuspretenties, biedt de E.O.F.T. van dit jaar een bont palet van korte films, die iedereen van jong tot oud evenveel zullen boeien als verbazen. Het programma met 7 tot 9 films duurt ongeveer twee uur. Het gehele, avondvullende programma met toelichting duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur.

Tournee
Het startschot voor het grootste Outdoor Film Festival valt op 9 oktober tijdens de première in de beroemde BMW Welt in München. Aansluitend gaat de E.O.F.T. 18/19 met meer dan 400 voorstellingen in 18 landen op tournee.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer