Sheisoutdoors: Women’s Gear Award: nominaties en award ceremonie

De eerste womens gear award in de outdoor industrie. Op zaterdag 31 juli, 18:00 uur CET, worden de prijzen van de #Sheisoutdoors zomer 2021-editie award bekend gemaakt tijdens een digitaal livestream evenement dat plaatsvindt in Interlaken (Zwitserland).

#Sheisoutdoors
Dit is de eerste prijsuitreiking voor buitensportproducten speciaal voor vrouwen. 28 merken schreven zich in met in totaal 37 producten die zullen strijden in 5 categorieën: Outdoor Professionals en Expeditions, Camping, Hardware, Schoenen en Kleding.

Een deskundige jury bestaande uit branchespecialisten is nu alle ingezonden producten aan het testen en beoordelen op functionaliteit, kwaliteit, materiaalkeuze, duurzaamheid, innovatie, bruikbaarheid, doelgroep en design.

Waarom speciaal voor vrouwen?
“Vrouwen hebben een lange en moeilijke weg afgelegd in de outdoor-industrie. We zijn het huis uit geslopen en steile toppen beklommen met lange rokken. Tegenwoordig zijn er veel meisjes en vrouwen vrij om te genieten van buitenavontuur, zoals mannen het altijd al hebben gedaan”, legt Jana Erb (organisator – red.) uit.

Livestream bekijken
Dit evenement is gratis en voor iedereen toegankelijk en toegankelijk via website, Facebook, LinkedIn of YouTube. De link is binnenkort op deze pagina te vinden.

Meer informatie: #Sheisoutdoors.