Outdoor Madness 15 mei: Het grootste outdoor evenement

Het grootste outdoor evenement van Nederland komt naar Outdoor Valley. Op zondag 15 mei wordt Outdoor Madness voor de tweede keer georganiseerd. Van 9:00 tot 18:00 uur is er genoeg te doen! Van outdoor activiteiten, wedstrijden, kinderdorp tot een sample sale. Naast alle activiteiten is er voldoende gelegenheid om heerlijk te ontspannen. Kortom een gezellig dagje uit met het hele gezin, vrienden, collega’s of buren.

Te gekke activiteiten voor jong en oud. De instructeurs van Outdoor Valley staan klaar om je kennis te laten maken met vele outdoor activiteiten. Van boogschieten en kanoën tot klimmen en survivallen. Het populaire lasergamen is ook onderdeel van het programma. Net als zo’n 25 andere activiteiten. De kleinsten vermaken zich in het kinderdorp met o.a.: springen op het springkussen, schminken en marshmallows roosteren.

Maak kennis met Outdoor Fitness. Vanaf 18 jaar kan je kennismaken met de buitensportschool van Nederland: Outdoor Valley Fitness. Professionele instructeurs geven de hele dag meerdere lessen. Denk aan survivalbootcamp, outdoor spinnen, obstacle training, kajakfitness, kettlebell en outdoor yoga.

Meer uitdaging nodig? Voor degene die net wat meer uitdaging nodig hebben, zijn er verschillende wedstrijden. Ga de strijd aan bij de survivalrun, zoek het water op met de kajak- en SUP-wedstrijd of werk je in het zweet met de mountainbikewedstrijd en/of de trailrun wedstrijd. De mountainbikewedstrijd is onderdeel van de MTBcupZH en wordt georganiseerd in samenwerking met mountainbikeclub Dirty Hill. De trailrun wordt verzorgd door Rotterdam Atletiek en Run2Day.

Liever shoppen? Dat kan ook tijdens de Outdoor Madness Sample Sale. Je vindt hier de beste kleding en accessoires voor al je outdoor activiteiten tegen de laagste prijzen. En heerlijk ontspannen Genoeg te doen bij Outdoor Madness, dus je moet ook zeker af en toe je rust pakken. Dit kan onder het genot van opzwepende muziek met veel verschillende (gezonde) hapjes en drankjes. Probeer rawfoods of de iets ongezondere Madness Hamburger! Bij Outdoor Madness kan je ook terecht voor een Pinksterontbijt, een picknickmand voor de lunch of de Madness BBQ.

Outdoor Madness steunt team Roparun Geen Getrut. Tijdens het Pinksterweekend vindt de 25ste editie van de Roparun plaats. Outdoor Madness steunt Roparun Team Geen Getrut. Bezoekers die naar Outdoor Madness komen, vragen wij een bedrag te doneren ten goede van Roparun team Geen Getrut.

Ingestuurd door: Outdoormadness

Uitgelichte reis