Mountain network en Jelle Staleman gaan samen verder

Jelle Staleman wordt per 1 maart 2017 (mede)eigenaar van de klim- en bergsportactiviteiten van Mountain Network. Hij integreert zijn activiteitenaanbod in deze organisatie.

De expertise van Jelle en de organisatiekracht en faciliteiten van Mountain Network zullen elkaar in de toekomst aanvullen en versterken. Het klim- en bergsportaanbod van Mountain Network kan daardoor verder geprofessionaliseerd worden en verder groeien

Jelle Staleman is een ervaren ski- en berggids met heel wat expedities op zijn naam. In 2008 nam hij deel aan de Nederlandse K2 expeditie. De gebergten in de Alpen, Alaska, Groenland, Nepal en Argentinië kennen geen geheimen meer voor hem. Hij kan zich nu verder richten op het ontwikkelen van nieuwe programma’s en het begeleiden van groepen. Hij wil ook als eerste Nederlander alle 4000-ers gaan beklimmen in de Alpen.

Door dit samengaan biedt Mountain Network nu een totaalaanbod aan van een indoor beginnerscursus tot de beklimming van de hoogste toppen. Vanaf het winterseizoen 2017 / 2018 zal het activiteitenaanbod gebundeld zijn.

Kijk voor meer informatie bij: Mountain Network & Jelle Staleman.