Mount Expo en Belgische Fiets en Wandelbeurs 2020

Op zoek naar inspiratie voor het nieuwe fiets- en wandelseizoen? Op zaterdag 15 en zondag 16 februari presenteert de Fiets en Wandelbeurs in Flanders Expo in Gent een compleet programma voor iedereen die graag in de buitenlucht actief is.

Fiets en Wandelbeurs 2020
Inmiddels is de beurs aan haar negende editie toe. En ze heeft de wind mee, want meer en meer Vlamingen kiezen voor een actieve levensstijl. Bovendien passen fietsen en wandelen prima bij de trend van ‘duurzaamheid’. Fietsers en wandelaars volbrengen hun tochten op eigen kracht en beperken zo hun ‘ecologische voetafdruk’.

Twee infomarkten, 30 beeldreportages, tal van bestemmingen dichtbij en ver weg, fietsen, kleding, wandelschoenen… Alles wat fietsers en wandelaars nodig hebben, is te vinden in Flanders Expo. Bovendien helpen ruim honderd vrijwilligers van Grote Routepaden vzw en de Vakantiefietser vzw je graag op weg met advies en tips.

Mount Expo
Hét evenement in Vlaanderen voor bergsporters is Mount Expo, een initiatief van de Klim- en Bergsportfederatie vzw (KBF). Outdoormerken presenteren er hun nieuwe collecties en ervaren bergsporters delen hun kennis in workshops. In het lezingprogramma vertellen de toppers Niels Jespers, Sofie Lenaerts en Johan Lohaus over hun expedities.

1 ticket = 3 events
Met 1 ticket kun je drie events bezoeken. Ontdek nieuwe fiets- en wandelbestemmingen, test fietsen en e-bikes en laat je in lezingen meevoeren naar de hoogste pieken ter wereld.

Meer informatie: fietsenwandelbeurs.be – ebikechallenge.be – mountexpo.be

For privacy reasons Facebook needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer