Eerste virtual reality film op de Mount Everest

Is het mogelijk om vier bergen te beklimmen in vier weken tijd? Avonturier Noel Hanna gaat de uitdaging aan. Met alle toppen boven de 8000 meter, gaat hij de strijd aan met zijn lichaam en geest.

Hij moet vechten tegen de tijd en extreme weersomstandigheden. In 4 afleveringen van 40 minuten voor internationale televisie maakt Dutch Picture Industry de kijkers onderdeel van dit avontuur. Ze versterken deze ervaring voor de kijkers door de expedities te filmen in 360 (Virtual Reality). Daarnaast bieden ze live broadcasting vanaf de bergtoppen. Sluit je aan bij dit geweldige avontuur!

Update:
We (DUTCH PICTURE INDUSTRY) zijn erin geslaagd om als eerste een virtual reality film op de Mount Everest te realiseren. Ons team heeft onder zeer moeilijke productie omstandigheden de productie volbracht, ondanks de grote hoogte en extreme weersomstandigheden. Dit alles om een unieke ervaring vast te leggen met ambisonic geluid. De afgelopen twee maanden, was het mogelijk om alle stappen van de expeditie te volgen op onze social media. Je kunt dit nog steeds terug zien en lezen. De volgende stap is de post- productie, zodat we ons publiek de ervaring van Everest kunnen bieden.

Zie ook: 4 peaks in 4 weeks