Bergsporter.com lanceert nieuwe website vol mogelijkheden

We hebben geweldig nieuws! Na maanden van hard werken achter de schermen is het zover: de nieuwe website van Bergsporter.com is live! Onze vernieuwde website biedt (bijna) alles wat je moet weten over de bergsport, van de nieuwste uitrusting tot adembenemende bergsportreizen. Neem een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt!

Bergsportreizen eenvoudig te verkennen

Het is nu makkelijker dan ooit om bergsportreizen te bekijken en te vergelijken. Met een paar klikken zie je meerdere reizen van verschillende aanbieders naast elkaar, zodat je snel de perfecte trip kunt vinden.

Meer informatie over klimlocaties

Of je nu zoekt naar een klimhal, boulderhal of klimpark, wij hebben nu uitgebreide gegevens per locatie. Dankzij de verbeterde zoekfunctie kun je snel op plaatsnaam zoeken en direct zien welke klimlocaties bij jou in de buurt zijn.

Maandelijks nieuwsoverzicht blog

Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de bergsportwereld met ons maandelijkse nieuwsoverzicht. Hierin vind je linkjes naar de meest interessante nieuwsberichten en artikelen die we online tegenkomen.

Eigen nieuws en blogs

Natuurlijk blijven we ook onze eigen nieuwsberichten en blogs plaatsen. Natuurlijk kun je ook zelf een blog insturen! Heb je een spannend verhaal of handige tips? Stuur het naar ons op en misschien zie je jouw blog binnenkort wel op Bergsporter.com.

Voor en door bergsporters

Onze vernieuwde website is ontworpen met jou in gedachten. We zijn ervan overtuigd dat je de verbeterde functies en uitgebreide informatie zult waarderen. Hoewel we vele uren hebben geïnvesteerd in het bouwen van de nieuwe website, kan het zijn dat er toch nog kleine foutjes zijn ingeslopen. Mocht je iets tegenkomen dat niet helemaal klopt, laat het ons dan weten. Je kunt ons altijd mailen en we zullen het zo snel mogelijk oplossen.