6 oktober start de European Outdoor Film Tour 2017/18

De herfst komt snel dichterbij en daarmee ook de start van de European Outdoor Film Tour 2017/18. Met de gloednieuwe trailer geven we je een voorproefje van het programma van dit jaar en nodigen we je uit de alledaagse werkelijkheid even te ontvluchten.

Al zeventien jaar presenteert de E.O.F.T. de beste avonturen- en outdoorfilms op het grote witte doek. Dit jaar stimuleren zeven boeiende documentaires de zin in avontuur en reizen en nemen we je mee naar onbekende werelden: zo reizen o.a. Ben en James in de film DUG OUT in een traditionele uitgeholde boomstam door de mystieke jungle van Ecuador, de documentaire INTO TWIN GALAXIES gaat in snowkites en kajaks op verkenning door de eeuwige sneeuw van Groenland terwijl een groep waaghalzen op de mountainbike in FOLLOW THE FRASER de langste rivier van het Canadese British Columbia vanaf de oorsprong door de wildernis volgt.

Vanaf 6 oktober start de tournee door Europa. In Nederland is de film te zien op 6 oktober in Rotterdam. Daarna in Nederland te zien in; Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht etc.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Uitgelichte reis